top of page

client advisor pension & benefits

Evergem/Ninove

Wat ga je doen?

Als client advisor pension & benefits sta je rechtstreeks in contact met onze (corporate) klanten. Jij bent hun aanspraakpunt voor alle levensverzekeringen (2e & 3e pijler), gewaarborgd inkomen, overlijden en hospitalisatie.

 

Je klant- en servicegerichte ingesteldheid helpt je om de juiste vragen te stellen, klanten te begrijpen en op zoek te gaan naar de béste oplossing. Je denkt proactief, bent steeds op zoek naar de kortste weg naar het beste resultaat, en houdt van een uitdaging.

 

Daarbij werk je nauw samen met je collega’s en dat team staat jou bij met hun commerciële en technische skills.

230616_F07_CLOVER_050 (1).jpg
230616_F07_CLOVER_018 (1).jpg

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor (of al kennis in levensverzekeringen? De max!) maar je hoeft nog geen onberispelijke kennis van elk product te hebben. Wél een drive om bij te leren on the job, door de juiste opleiding en door praktijk-georiënteerde begeleiding. 

Je hebt goesting om dingen nauwkeurig aan te pakken en krijgt energie door de klant van a-z te begeleiden doorheen het dossier. 

Bovenal ben je deel van een team, en maak je dat team met jouw enthousiasme en respect elke dag een stukje straffer.

What’s in it for you?

Wil je een moderne werkplek waar je zelf het heft in eigen handen mag nemen? Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt? En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst? Bij clover bieden we je méér dan een job: we bieden je een hele carrière. Aan jou om deze kans met beide handen te grijpen.

Jouw tomeloze inzet belonen we met een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tankkaart, cafetariaplan, extralegale voordelen, maaltijdcheques, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM abonnement en met mogelijkheid tot thuiswerk.

230616_F07_CLOVER_012 (1).jpg

Meer weten?

Neem contact op met onze hr-collega's Katrien & Astrid:
hr@clover.be​

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_009.jpg

Word jij onze collega?

Bedankt voor je inzending, we nemen binnenkort contact op!

Screenshot 2022-12-22 at 14.05.59.png
bottom of page