top of page

That's clover!

peace-of-mind.png

Denken met het verstand, spreken vanuit het hart

De zoektocht naar de juiste aanpak voor elke case start bij onze kennis en professionele inzichten, maar eindigt bij empathie en menselijkheid. Respectvol discussiëren, bijdragen zonder te willen krijgen, en verantwoordelijkheid nemen als collectief — enkel zo komen we tot een integer voorstel waarin iedereen zich betrokken voelt: klant, collega én bedrijf.

entrepreneur.png

Durven missen, dàt is ondernemen

De weg naar succes is geen biljartlaken. Het is een to-do lijst waarin we positiviteit en doorzettingsvermogen tonen wanneer we op de proef worden gesteld; flexibiliteit en verantwoordelijkheid wanneer een klant in nood komt aankloppen; daadkracht en durf wanneer we een verkeerde inschatting hebben gemaakt en we onmiddellijk op zoek gaan naar een oplossing.

balance.png

Vanuit gezamenlijke ambities naar gezonde vooruitgang

We zijn op-en-top professionals die ambities durven uitspreken, doelen stellen én ze behalen. Maar we zijn niet bang om voor de spiegel te staan of alles eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Zonder oogkleppen en zonder maskers, maar met relativeringsvermogen en met een knipoog. Zodat we kunnen groeien en blijven groeien in wat we doen en in wie we zijn.

customer-satisfaction.png

Fierheid, brandstof van onze service

Alles draait rond het vinden van de juiste oplossing voor elke klant, en daarvoor gaan we ver. Proactief tot ver voorbij het Olympische minimum, rechtstreeks naar het podium. Gedreven om die kwaliteit en service te leveren waarvoor de klant ons betaalt en bij ons terugkomt. Om zo als team samen een bedrijf uit te bouwen waar we fier op mogen zijn.

Onze aanpak

In clover vindt u een vaste metgezel in uw zoektocht naar zekerheid. Een tocht waarin we samen verder gaan dan wat u gewend bent van een traditionele verzekeringsmakelaar.
 
Een tocht die begint bij een volledige scan van uw risico’s. Op maat gemaakt van uw situatie tot in elk detail, vanuit onze even brede als precieze knowhow, zelfs binnen diverse niches.
 
Een tocht tijdens dewelke we u kunnen ontzorgen van uw dagelijkse activiteiten, ook met juridisch advies. Wij kijken met een brede marktkennis naar wat u nodig heeft én niet nodig heeft. Om u vanuit onze technische expertise zo lean mogelijk klaar te stomen voor uw toekomst.
 
Een toekomst die we graag samen met u blijven bewandelen, als partners. Waarbij we kwaliteit boven kwantiteit verkiezen, met innovatie en vakkennis als solide steunpilaren.
 
Gewoon goed verzekerd. That’s clover.

Clover_-_Headshots2BW-22-removebg-preview.png

Laurent Claes
partner

Clover_-_Headshots2BW-5-removebg-preview.png

Viktor Roelandt
partn
er

Olivier Claes
partn
er

Clover_-_Headshots2BW-18-removebg-preview.png
bottom of page