top of page

client advisor retail & SME

Ninove

Wat ga je doen?

Als client relations advisor sta je rechtstreeks in contact met onze particuliere en kmo-klanten in ons kantoor in Ninove. Je bent hun aanspreekpunt voor alle BOAR-verzekeringen.
 
Je denkt proactief, ben steeds op zoek naar de kortste weg naar het beste resultaat, en houdt van een uitdaging.
 
Je klant- en servicegerichte ingesteldheid helpt je om de juiste vragen te stellen, klanten te begrijpen en op zoek te gaan naar een op maat gemaakte oplossing.

230616_F07_CLOVER_002 (1)_edited_edited.jpg
230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_083.jpg

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor-diploma met 5 jaar relevante werkervaring bij een verzekeringsmakelaar of -maatschappij. Onze klanten servicen in het Nederlands én het Frans schrikt jou niet af.

Jouw drive om bij te leren on the job is het voornaamste, door de juiste opleiding en door praktijk-georiënteerde begeleiding.
 

Je hebt goesting om dingen aan te pakken en je verantwoordelijkheid te nemen. Bovenal ben je deel van een team, en maak je dat team met jouw enthousiasme en respect elke dag een stukje straffer.

What’s in it for you?

Wil je een moderne werkplek waar je zelf het heft in eigen handen mag nemen? Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt? En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst? Bij clover bieden we je méér dan een job: we bieden je een hele carrière. Aan jou om deze kans met beide handen te grijpen.

Jouw tomeloze inzet belonen we met een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tankkaart, cafetariaplan, extralegale voordelen, maaltijdcheques, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM abonnement en met mogelijkheid tot thuiswerk.

230616_F07_CLOVER_073 (1).jpg

Meer weten?

Neem contact op met onze hr-collega's Katrien​ & Astrid:
hr@clover.be​

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_009.jpg

Word jij onze collega?

Bedankt voor je inzending, we nemen binnenkort contact op!

Waarom jij bij ons past

Screenshot 2022-12-22 at 14.05.59.png
bottom of page