top of page

claims
advisor

Evergem/Ninove

Wat ga je doen?

Als claims advisor sta je rechtstreeks in contact met onze corporate & private klanten in onze kantoren in Ninove of Evergem. Jij bent hun aanspreekpunt voor alle schadegerelateerde topics.

 

Je denkt proactief, bent steeds op zoek naar de kortste weg naar het beste resultaat, en houdt van een uitdaging.

 

Je klant- en servicegerichte ingesteldheid helpt je om kritisch te zijn, de juiste vragen te stellen en steeds op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de klant.

230616_F07_CLOVER_017 (1).jpg
230616_F07_CLOVER_024 (1).jpg

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor-diploma met 5 jaar werkervaring bij een verzekeringsmakelaar of -maatschappij. Nog niet helemaal thuis in elke tak, maar wel zin om je erin te verdiepen? Jouw drive om je te gooien in elk dossier is het voornaamste. Door praktijk-georiënteerde begeleiding en door de juiste opleiding, zorgen wij ervoor dat je bijleert on the job.

 

Je hebt goesting om dingen aan te pakken en je verantwoordelijkheid te nemen. Je commerciële en communicatieve skills helpen daarbij.

 

Bovenal ben je deel van een team, en maak je dat team met jouw enthousiasme en respect elke dag een stukje straffer.

What’s in it for you?

Wil je een moderne werkplek waar je zelf het heft in eigen handen mag nemen? Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt? En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst? Bij clover bieden we je méér dan een job: we bieden je een hele carrière. Aan jou om deze kans met beide handen te grijpen.

Jouw tomeloze inzet belonen we met een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tankkaart, cafetariaplan, extralegale voordelen, maaltijdcheques, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM abonnement en met mogelijkheid tot thuiswerk.

230616_F07_CLOVER_019 (1).jpg

Meer weten?

Neem contact op met onze hr-collega's Katrien & Astrid:
hr@clover.be

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_009.jpg

Word jij onze collega?

Bedankt voor je inzending, we nemen binnenkort contact op!

Screenshot 2022-12-22 at 14.05.59.png
bottom of page