top of page

finance admin

Evergem/Ninove

Wat ga je doen?

Als finance admin ben jij in charge voor het dagelijkse financiële verkeer binnen clover: van verwerken van facturen en ondersteunen bij boekhoudkundige activiteiten, tot assisteren bij het opstellen van finance reports en overzichten.

 

Je denkt analytisch, gaat minutieus te werk en “juist is juist” is je lijfspreuk. Effectief communiceren is jouw stijl en verantwoordelijkheid krijgen – mits de juiste begeleiding - vind je de max.

 

Financiële vraagstukken oplossen geven jou energie en je verdiepen in cijfers, dàt motiveert je. 

230616_F07_CLOVER_013 (1).jpg
230616_F07_CLOVER_049 (1).jpg

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor in finance, accountancy of een verwante richting of hebt relevante finance ervaring. Onberispelijke kennis van de volledige jobinhoud hoef je nog niet te hebben. Wél een drive om bij te leren on the job, door de juiste opleiding en door praktijk-georiënteerde begeleiding.
 
Je hebt goesting om dingen gestructureerd aan te pakken en zelfstandig te werk te gaan.
 
Bovenal ben je deel van een team, en maak je dat team met jouw loyaliteit en respect elke dag een stukje straffer.

What’s in it for you?

Wil je een moderne werkplek waar je zelf het heft in eigen handen mag nemen? Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt? En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst? Bij clover bieden we je méér dan een job: we bieden je een hele carrière. Aan jou om deze kans met beide handen te grijpen.

Jouw tomeloze inzet belonen we met een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tankkaart, cafetariaplan, extralegale voordelen, maaltijdcheques, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM abonnement en met mogelijkheid tot thuiswerk.

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_063.jpg

Meer weten?

Neem contact op met onze hr-collega's Katrien & Astrid:​​
hr@clover.be​

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_009.jpg

Word jij onze collega?

Bedankt voor je inzending, we nemen binnenkort contact op!

Screenshot 2022-12-22 at 14.05.59.png
bottom of page