top of page

junior account manager

Evergem/Ninove

Wat ga je doen?

Als account manager ben je onze directe vertegenwoordiging bij onze corporate klanten. Je bent hun aanspreekpunt voor al hun vragen en noden. Daarnaast ben je binnen clover een commerciële spilfiguur die een passie heeft voor ondernemen en het uitbouwen van een professioneel netwerk.
 
Met het oog op groei enerzijds en het behoud van klanten anderzijds ben je een baken van vertrouwen en technische kennis. Je deinst er niet voor terug om een job met veel variatie en menselijk contact te hebben. Van uitdagingen krijg je energie!
 
Je klant- en servicegerichte ingesteldheid helpt je om de juiste vragen te stellen, klanten te begrijpen en op zoek te gaan naar een op maat gemaakte oplossing.

230616_F07_CLOVER_030 (1).jpg
230616_F07_CLOVER_032 (1).jpg

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor-diploma, maar je hoeft nog geen onberispelijke kennis van elke verzekeringstak te hebben. Wél een drive om bij te leren on the job, door de juiste opleiding en door praktijk-georiënteerde begeleiding.

Je hebt goesting om dingen aan te pakken en je verantwoordelijkheid te nemen.

Bovenal ben je deel van een team, en maak je dat team met jouw enthousiasme en respect elke dag een stukje straffer.

What’s in it for you?

Wil je een moderne werkplek waar je zelf het heft in eigen handen mag nemen? Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt? En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst? Bij clover bieden we je méér dan een job: we bieden je een hele carrière. Aan jou om deze kans met beide handen te grijpen.
 
Jouw tomeloze inzet belonen we met een competitief salarispakket met mogelijkheid tot bijkomende variabele vergoeding, bedrijfswagen met tankkaart, cafetariaplan, extralegale voordelen, maaltijdcheques, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM abonnement en met mogelijkheid tot thuiswerk.

230616_F07_CLOVER_069 (1).jpg

Meer weten?

Neem contact op met onze hr-collega's Katrien & Astrid:
hr@clover.be

 

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_009.jpg

Word jij onze collega?

Bedankt voor je inzending, we nemen binnenkort contact op!

Screenshot 2022-12-22 at 14.05.59.png
bottom of page