top of page

underwriter
all lines

Evergem/Ninove

Wat ga je doen?

Als underwriter houd je van een uitdaging, denk je proactief en ben je steeds op zoek naar de beste BOAR-oplossing in functie van de behoeften en de verwachtingen van de klant.
 
Je bent in charge voor het verzamelen, het identificeren en het beoordelen van alle risico’s van de klant. Door de juiste vragen te stellen en de klant te begrijpen, ga je op zoek naar een op maat gemaakte oplossing.
 
Je staat daarbij in nauw contact met alle verzekeraars, je onderhoudt en bouwt actief aan een vertrouwde band met hen. Onderhandelen en overtuigen worden dagelijkse kost om onze klant steeds op één te zetten.

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_023.jpg
230616_F07_CLOVER_032 (1).jpg

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor-diploma met 5 jaar relevante werkervaring bij een verzekeringsmakelaar of -maatschappij. Jouw drive om bij te leren on the job is het voornaamste, door de juiste opleiding en door praktijk-georiënteerde begeleiding.
 
Je hebt goesting om dingen georganiseerd aan te pakken en je verantwoordelijkheid te nemen.
 
Bovenal ben je deel van een team, en maak je dat team met jouw enthousiasme en respect elke dag een stukje straffer.

What’s in it for you?

Wil je een moderne werkplek waar je zelf het heft in eigen handen mag nemen?Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt? En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst? Bij clover bieden we je méér dan een job: we bieden je een hele carrière. Aan jou om deze kans met beide handen te grijpen.

Jouw tomeloze inzet belonen we met een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tankkaart, cafetariaplan, extralegale voordelen, maaltijdcheques, bonus, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM abonnement en met mogelijkheid tot thuiswerk.

230616_F07_CLOVER_074 (1).jpg

Meer weten?

Neem contact op met onze hr-collega's Katrien​​ & Astrid:
hr@clover.be​

230616_F07_CLOVER_PORTRETTEN_009.jpg

Word jij onze collega?

Bedankt voor je inzending, we nemen binnenkort contact op!

Screenshot 2022-12-22 at 14.05.59.png
bottom of page